Contact

Contactformulier
captcha
* Verplicht veld

Ga naar Mijn Gegevens op uw persoonlijke pagina om uw gegevens aan te passen 

Geeft u er de voorkeur aan dat wij dit voor u aanpassen, wilt u er dan rekening mee houden dat het iets langer kan duren voordat uw wijzigingen zijn doorgevoerd? Zodra wij de wijzigingen hebben verwerkt, ontvangt u een bericht per e-mail.

U kunt zich hier aanmelden als volger

Een volger krijgt tienmaal per jaar informatie over spierziekten via de digitale nieuwsbrief Contact Digitaal. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt op het gebied van spierziekten.

U kunt zich hier aanmelden als abonnee

Het abonnement is geschikt voor iedereen die op de hoogte wil blijven van wat er speelt rond spierziekten, bijvoorbeeld hulpverleners. U krijgt het magazine Contact, diagnosenieuwsbrieven en toegang tot de digitale bibliotheek.

U kunt zich hier aanmelden als lid

Mensen met (een naaste met) een spierziekte hebben het meest aan het lidmaatschap. Leden hebben toegang tot een persoonlijke pagina op de site, gratis te downloaden informatie en persoonlijke ondersteuning. Zij krijgen uitnodigingen voor activiteiten zoals bijeenkomsten van de Spieracademie.

Kijk dan op ons Myocafé.

Word lid, abonnee of volger

Bij Spierziekten Nederland kunt u kiezen of u lid, abonnee of volger wilt worden. Volger worden is gratis; een abonnee krijgt het magazine Contact in de bus en toegang tot alle digitale informatie; een lid kan ook bijeenkomsten bijwonen en persoonlijke ondersteuning krijgen.

Contactgegevens

Spierziekten Nederland

Adres
Lt.gen. Van Heutszlaan 6
3743 JN Baarn

E-mail: mail(at)spierziekten.nl

Bankgegevens
IBAN: NL77INGB0001422400
BIC: INGBNL2A

KvK: 40000172

Telefonische bereikbaarheid
Telefoon 035 548 04 80

Maandag, dinsdag en donderdag
van 9.00 tot 16.30 uur

Woensdag en vrijdag
van 9.00 tot 13.00 uur

 

Spierziekten Nederland is aangesloten bij de Patiëntenfederatie Nederland, VSOP en Ieder(in).