Contact

Contactformulier
captcha
* Verplicht veld

Ga naar Mijn Gegevens op je persoonlijke pagina om je gegevens aan te passen 

Geef je er de voorkeur aan dat wij dit voor je aanpassen, wil je er dan rekening mee houden dat het iets langer kan duren voordat je wijzigingen zijn doorgevoerd? Zodra wij de wijzigingen hebben verwerkt, ontvang je een bericht per e-mail.

Je kunt je hier aanmelden als volger

Een volger krijgt zesmaal per jaar informatie over spierziekten via de digitale nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van wat er speelt op het gebied van spierziekten.

Je kunt je hier aanmelden als abonnee

Het abonnement is geschikt voor iedereen die op de hoogte wil blijven van wat er speelt rond spierziekten, bijvoorbeeld hulpverleners. Je krijgt het ledenmagazine Contact, de digitale nieuwsbrief en toegang tot de digitale bibliotheek.

Je kunt je hier aanmelden als lid

Mensen met (een naaste met) een spierziekte hebben het meest aan het lidmaatschap. Leden hebben toegang tot een persoonlijke pagina op de website, gratis te downloaden informatie en persoonlijke ondersteuning. Zij krijgen uitnodigingen voor bijeenkomsten van de Spieracademie en voor onderzoek.

Kijk dan op ons Myocafé.

Word lid, abonnee of volger

Bij Spierziekten Nederland kun je kiezen of je lid, abonnee of volger wilt worden. Volger worden is gratis; een abonnee krijgt het magazine Contact in de bus en toegang tot alle digitale informatie; een lid kan ook bijeenkomsten bijwonen en persoonlijke ondersteuning krijgen.

Contactgegevens

Spierziekten Nederland

Adres
Lt.gen. Van Heutszlaan 6
3743 JN Baarn

E-mail: mail(at)spierziekten.nl

Bankgegevens
IBAN: NL77INGB0001422400
BIC: INGBNL2A

KvK: 40000172

Telefonische bereikbaarheid
Telefoon 035 548 04 80

Maandag, dinsdag en donderdag
van 9.00 tot 16.30 uur

Woensdag en vrijdag
van 9.00 tot 13.00 uur

 

Spierziekten Nederland is aangesloten bij de Patiëntenfederatie Nederland, VSOP en Ieder(in).