Actie Spieren voor Spieren vanaf 12 november 2001

Door: Erik van Uden

Word nu supporter van Spieren voor Spieren en scoor een gesigneerde voetbal!

(Ingezonden mededeling)

De stichting Spieren voor Spieren strijdt samen met het Nederlands Elftal tegen alle vormen van spierziekte. Door het complexe karakter van de ziekten is het een moeilijke strijd waarvoor veel onderzoek en dus veel geld nodig is.

Om nog meer geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek start er op 12 november een unieke actie. In Primafoon en BusinessCenter van KPN Telecom kun je voor f 35,- (€15,88) supporter worden van Spieren voor Spieren en krijg je een door het Nederlands elftal gesigneerde leren voetbal cadeau! Van jouw bijdrage komt f 30,- (€ 13,61) rechtstreeks ten goede aan wetenschappelijk onderzoek en het zo draaglijk mogelijk maken van het leven van spierzieke kinderen.

Sinds de oprichting van Spieren voor Spieren staat het Nederlands Elftal achter de stichting. Zij weten als geen ander hoe belangrijk spieren zijn. Daarom zetten zij zich zoveel mogelijk in voor de stichting. Ook alle medewerkers van KPN zetten zich in voor Spieren voor Spieren.

Samen gaan we de strijd aan tegen spierziekten.

De actie loopt vanaf 12 november in Primafoon en BusinessCenter van KPN Telecom. Zolang de voorraad strekt. Kijk voor meer informatieover deze actie op www.spierenvoorspieren.nl of klik op de button.

 

Terug naar overzicht