Bijeenkomst 'Revalidatie bij kinderen met een spierziekte'

Door: Cora van der Wurff

Schrijf je in voor de online bijeenkomst over kinderrevalidatie en laat je informeren over wat een revalidatieteam je kind te bieden heeft.

Hoe kan mijn kind zijn frustratie kwijt, hoe ga ik om met vermoeidheid of hoe kan ik mijn kind helpen om lekker te kunnen spelen? Zomaar wat vragen waarmee je kunt kampen als je kind een spierziekte heeft. Vragen waarmee je bij de kinderrevalidatiearts terecht kunt.

Om te laten zien wat een revalidatieteam je kind te bieden heeft, organiseert Spierziekten Nederland op 3 mei a.s. van 20 uur tot 21.15 uur een online bijeenkomst over kinderrevalidatie.

Kinderrevalidatiearts Saskia Houwen van het Amalia Kinderziekenhuis Radboudumc Nijmegen zal een presentatie geven over de mogelijkheden van revalidatie bij kinderen met een spierziekte. Ook is er ruimte voor vragen en gelegenheid om nog even na te praten.

Voor deze online bijeenkomst is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij verzoeken je vriendelijk je alleen op te geven als je werkelijk van plan bent deel te nemen. Leden van Spierziekten Nederland kunnen zich tot en met 26 april 2021 aanmelden.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving

Terug naar overzicht