Een kijkje in de keuken

Door: Jeanine Blaakmeer

Tips over gezond, lekker en makkelijk koken en eten vindt u in het gratis kook- en eetboekje van Spierziekten Nederland en het Prinses Beatrix Spierfonds.

Lekker eten willen we allemaal. Vandaar dat tekstschrijver en ervaringsdeskundige Eelke Kelderman op zoek ging naar mensen die (net als zijzelf) inventieve oplossingen bedenken om gezonde en lekkere maaltijden te maken en te eten. Juist wanneer kauwen, slikken of een mes vasthouden moelijker gaat.

De verhalen zijn gebundeld in het boekje ‘Een kijkje in de keuken. Lekker koken en eten met een spierziekte’. Daarin vindt u ook tips van een diëtist, een ergotherapeut en van de proefkonijnen van een heuse kant-en-klaarmaaltijdtest.

Het kook- en eetboekje is een uitgave van Spierziekten Nederland en het Prinses Beatrix Spierfonds. Het werd cadeau gegeven aan bezoekers van het Spierziektecongres in Veldhoven, afgelopen 15 september, dat dit jaar 'voeding' als centraal thema had. Wie niet bij het congres aanwezig kon zijn, kan het boekje nu gratis downloaden of tegen verzendkosten bestellen in de webwinkel.
 

Terug naar overzicht