Het Myocafé: veilig en vertrouwd

Als u uw persoonlijke ervaringen deelt of een vraag stelt op het Myocafé, wilt u natuurlijk zeker weten dat uw privacy gewaarborgd is. Voor het Myocafé zetten we graag op een rijtje hoe het met de veiligheid gesteld is. 

  • Het Myocafé is in handen van Spierziekten Nederland en dient geen commercieel doel. Niemand jaagt hier op uw persoonsgegevens en Spierziekten Nederland deelt uw gegevens nooit met derden. Ook krijgt u geen advertenties voorgeschoteld. Het platform is er in úw belang: u kunt er uw voordeel mee doen door ervaringen van anderen te lezen. Of door zelf een vraag te stellen. Met zoveel anderen met een spierziekte is er altijd wel iemand die een tip heeft die u nog niet eerder had gehoord. 
     
  • Technisch is het Myocafé zó gemaakt dat u er met uw bestaande inloggegevens van Spierziekten Nederland gebruik van kunt maken. Achter de schermen zijn er dus geen ingewikkelde koppelingen tussen systemen, want die koppelingen zijn kwetsbaar.
     
  • Tot slot is het belangrijk dat u - eenmaal binnengekomen bij het Myocafé - zich veilig voelt en een prettige omgeving ervaart. Er gelden daarom huisregels en er zijn moderatoren die erop toezien dat gesprekken netjes en prettig verlopen. 

Alle reden om een kijkje te komen nemen! Als u voor het eerst komt kijken, gaat u eenmalig langs de aanmeldpagina. Hierna kunt u direct aan de slag. Vragen? Stel ze aan de webredactie
 

Terug naar overzicht