Inschrijving (post)polio-event verlengd 2018

Op dinsdagavond 23 oktober staat (post)polio in de schijnwerpers. Dan vindt in de Flint in Amersfoort het evenement ‘Zorg voor leven met (post)polio’ plaats.

Op dinsdagavond 23 oktober staat (post)polio in de schijnwerpers. Dan vindt in de Flint in Amersfoort het evenement ‘Zorg voor leven met (post)polio’ plaats. De organisatoren zijn Rotary Nederland, Spierziekten Nederland, het RIVM, het Prinses Beatrix Spierfonds en het expertisecentrum van het AMC. De bijeenkomst bestaat uit een mix van korte presentaties en amusement. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en het 30-jarig bestaan van de diagnosewerkgroep (post)polio te vieren.

De avond is het startschot voor een landelijke wervingsactie om onderzoek te financieren naar betere behandelingsmogelijkheden. Er wordt aandacht gevraagd voor de strijd tegen het poliovirus maar ook voor de strijd die mensen met postpolio dagelijks leveren met de toenemende beperkingen. De bijeenkomst is bedoeld voor leden van Spierziekten Nederland die betrokken zijn bij postpolio, leden van de Rotary Nederland en andere belangstellenden, waaronder zorgprofessionals.

Praktische informatie

  • De bijeenkomst is op dinsdagavond 23 oktober 2018 van 19.30 - 22.00 uur in Amersfoort. 
  • Wij vragen voor deze bijeenkomst een bijdrage in de kosten van € 15.00 per persoon (inclusief hapje en drankje).

Locatie
De Flint
Conninckstraat 60 in Amersfoort

Programma
Bekijk het volledige programma

Aanmelden
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Naar het aanmeldingsformulier

Terug naar overzicht