Inspirerende vakantieverhalen

Door: Jeanine Blaakmeer

In het nieuw verschenen vakantieboekje vindt u uiteenlopende vakantie-ervaringen. “De één vloog de wereld over, de ander zocht het dichter bij huis, maar allemaal negeerden ze de beren op de weg en gingen ze op pad.”

Ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van Spierziekten Nederland verscheen het “vakantieboekje” De drempel over. Inspirerende vakantieverhalen met praktische tips. Het boekje, samengesteld door Eelke Kelderman, staat vol tips over en ideeën voor een aangepaste vakantie.

U leest over uiteenlopende vakantie-ervaringen van mensen met een spierziekte die hun eigen droomreis organiseerden. “De één vloog de wereld over, de ander zocht het dichter bij huis, maar allemaal negeerden ze de beren op de weg en gingen ze op pad.”

Het vakantieboekje werd cadeau gegeven aan bezoekers van het Spierziektecongres in Veldhoven. Het is nu ook gratis te downloaden en tegen verzendkosten te bestellen. Zin gekregen in vakantie? Op de website vindt u een uitgebreid overzicht van tips voor een goede voorbereiding en informatie om een aangepaste vakantie te doen slagen.

Terug naar overzicht