Jaaragenda 2018 2017

Door: Corinne van Santen

Volgend jaar worden er door het hele land zo’n negentig bijeenkomsten gehouden. Nieuw is het aanbod webcasts (uitzendingen via internet).

Bijeenkomsten
In 2018 worden er door het hele land zo’n negentig bijeenkomsten gehouden, speciaal voor leden. Een greep uit het aanbod:

  • Leven met een spierziekte, diverse data
  • Veranderde regels rond zorg en hulpmiddelen - zaterdag 21 april 2018
  • Hulpmiddelen voor iedereen - zaterdag 17 november 2018

Webcasts
Een webcast is een uitzending via internet. U kunt de webcast eenvoudig thuis volgen. Het enige wat u nodig heeft, is een computer, laptop, tablet of smart- phone en een verbinding met internet. U kunt vooraf of tijdens de uitzending vragen stellen aan de sprekers. De meeste uitzendingen zijn later terug te zien.

  • Woningaanpassingen: hoe pak je het aan? - vrijdag 6 april 2018
  • Omgaan met pijn - vrijdag 4 mei 2018
  • Revalidatie, daar kom je verder mee - vrijdag 5 oktober 2018

Online
In eigen tempo nuttige tips en informatie verzamelen, simpel, thuis achter de computer. Bekijk het aanbod van de online cursussen op www.spieracademie.nl.

Boekje
Leden ontvangen de Jaaragenda 2018, met daarin een overzicht van alle bijeenkomsten, online cursussen en webcasts, als bijlage bij het decembernummer van het ledenmagazine Contact. U kunt de Jaaragenda 2018 ook downloaden.

Ook lid worden?
Iedereen  kan de online cursussen tegen een kleine vergoeding volgen via www.spieracademie.nl. De bijeenkomsten zijn alleen voor leden. Wilt u een bijeenkomst bijwonen, dan kunt u lid worden van Spierziekten Nederland.

 

Terug naar overzicht