Lees de nieuwe ervaringen van onze bloggers

Op iemandzoalsik.nl worden wekelijks nieuwe blogs toegevoegd. In de blogs kunt u ervaringen lezingen van Gezinus, Conny, Eelke, Nancy, Anouska, Anke en Hayat. In dit artikel vindt u citaten uit de nieuwste blogs.

Minnen en plussen voor rolstoelgebruikers
"Mensen die denken dat je toch tenminste een klein beetje geestelijk gehandicapt bent als je in een rolstoel zit." Lees het blog van Gezinus.

Debuteren
Blog van Conny: "Zo niet naar mijn meest recente debuut, vorige week. Om 14.10 uur krijg ik een berichtje van een medepatiënt ‘Wil je op tv vanavond?’ Ik antwoord direct ‘No way’." Lees het blog van Conny.

De kracht van visualisatie
"Mijn vader kreeg de boodschap: uw dochter heeft een zeldzame en dodelijke spierziekte. Wij denken dat ze niet ouder zal worden als 12. Ruim 31 jaar later, werk ik bij de Belastingdienst als HR-adviseur." Lees het blog van Hayat.

De OK is nooit ok
"Gelukkig had Bo de dag ervoor op de valreep nog antwoord op haar vragen gekregen rondom de operatie; wat ze precies gaan doen, hoe ze eruit komt en hoe haar arm ingepakt zal zijn, de te verwachten pijn en wat ze dan wel en niet kan en voor hoe lang. Ik blijf me erover verbazen dat het beantwoorden van dit soort vragen niet standaard onderdeel vormt van de voorbespreking van de operatie met de patiënt." Lees het blog van Nancy.

Terug naar overzicht

Gepubliceerd op 13 februari 2017, laatst gewijzigd op 13 februari 2017

Bewaar als PDF Printen