Meedenken over gezondheid

Door: Erik van Uden

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) adviseert de regering over gezondheid en gezondheidszorg. Wat vindt u belangrijke onderwerpen?

Denk mee over de nieuwe werkagenda van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving.

De Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) geeft onafhankelijk advies aan regering en parlement over ontwikkelingen rond volksgezondheid, zorg en samenleving. De RVS stelt dit jaar een nieuwe werkagenda op voor de komende jaren. Nu wil de RVS graag weten welke onderwerpen volgens u  bovenaan de agenda moeten staan. Wat vindt ú de belangrijkste onderwerpen? 
In de vragenlijst geeft u dat met sterren aan. U kunt ook zelf onderwerpen aandragen als deze voor uw gevoel nog ontbreken. Denkt u mee? Het kost slechts tien minuten en u levert een belangrijke bijdrage aan het werk van de RVS voor de komende jaren. Alvast hartelijk dank!

Lees meer over de RVS 
Op deze pagina staat informatie over de RVS, over de raadpleging en de werkagenda. Ook zullen we de resultaten van de raadpleging hier op publiceren en bijhouden. Het is dus een dynamische pagina die - gedurende de tijd dat de vragenlijst open staat - steeds de meest actuele resultaten laat zien.

Naar de vragenlijst
 

Terug naar overzicht