Meldingen aan- en uitzetten in Myocafé

Door: Vimla Jaggoe

Heb je interesse in een bericht op het Myocafé en ben je benieuwd naar de reacties van anderen op dit bericht? Geef in slechts twee seconden aan dat je het bericht wilt volgen om op de hoogte te blijven.

Op het Myocafé komen dagelijks bezoekers om in een veilige omgeving ervaringen uit te wisselen met anderen in een vergelijkbare situatie. Het Myocafé bevat honderden berichten met duizenden reacties. Als lid kun je zelf een bericht starten bijvoorbeeld als je een vraag hebt, maar je kan ook reageren op een bericht dat iemand anders is gestart. Het is ook mogelijk om berichten en reacties alleen te lezen die in de verschillende kanalen worden gevoerd. Wanneer je interesse hebt in een gesprek dan kun je dit bericht volgen. Dit kun je doen door te klikken op het belletje rechtsboven en de functie 'stuur mij updates' te selecteren. Je krijgt dan een melding in je mailbox van elke reactie die op dat bericht wordt gegeven. Je volgt een bericht automatisch als je de maker van het bericht bent of als je erop hebt gereageerd.

Meldingen uitzetten
Als je een bericht niet meer wilt volgen of als je geen e-mails wilt ontvangen dan kun je de notificatie uitzetten. Ook dit regel je heel eenvoudig op het Myocafé. Klik op het belletje rechtsboven en kies nu voor de functie 'Niet voor dit bericht'. Als je een streepje door het belletje ziet, dan is de notificatie stopgezet.

Kom ook
Ben je benieuwd naar de tips en ervaringen van andere leden? Breng dan een bezoek aan het Myocafé. Als je voor het eerst komt kijken, ga je eenmalig langs de aanmeldpagina. Hierna kun je direct aan de slag. Vragen? Stel ze aan de webredactie.

Terug naar overzicht