Myocafé: een plek van (h)erkenning 

Het Myocafé ging ook even met kerstrust, maar dit nieuwe jaar zien we de berichten weer toenemen. Heeft u al een kijkje genomen?

Het Myocafé is dé online ontmoetingsplaats van en voor mensen met een spierziekte. U kunt uw vragen of ervaringen plaatsen, reageren op anderen of alleen meelezen. Misschien herkent u vragen en gedachten die lijken op:
‘Ik gebruik … maar vraag me af …’
‘Ik hannes zo met … hoe doen anderen dat?’
‘Ik twijfel over…’
‘Ik loop er steeds tegenaan dat … ‘

Herkenbaar? Bent u benieuwd hoe anderen ermee omgaan? Kom dan naar het Myocafé en deel of lees ervaringen met/van anderen die uw situatie herkennen. Ondersteun en help elkaar door te praten over uw diagnose of algemene onderwerpen waar (bijna) iedereen met een spierziekte mee te maken krijgt. Op de meeste vragen volgt snel een reactie zodat u nieuwe ideeën opdoet. 

Aanmelden voor het Myocafé is in een paar muisklikken gebeurd. U bent vrij in het kiezen van een gebruikersnaam en profielafbeelding. Hierna kunt u direct aan de slag. 

Alle reden om een kijkje te komen nemen! 
Als u voor het eerst komt kijken, gaat u eenmalig langs de aanmeldpagina. Hierna kunt u direct aan de slag. Vragen? Stel ze aan de webredactie

Terug naar overzicht