Nieuw online magazine kijkt vooral naar mogelijkheden

Onlangs werd 'Thriving Magazine' gelanceerd. Een online magazine voor mensen met een chronische aandoening of fysieke beperking.

Thriving Magazine is een nieuw online magazine voor mensen met een chronische  aandoening of fysieke beperking. De site is op 1 mei gelanceerd. Dit positieve tijdschrift biedt inspiratie voor mensen die zich niet willen laten beperken door hun  lichaam.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer reizen, gezondheid, fashion & beauty, liefde & seks, wonen en werk. Belicht vanuit de invalshoek van de doelgroep. Waar andere websites met name ingaan op het ziektebeeld, heeft Thriving vooral oog voor mogelijkheden, want (wellicht een beetje aangepast) kan er nog steeds veel. Het magazine gaat in op toegankelijkheid, geeft tips en tricks en is een platform voor inspirerende verhalen.

Thriving is gecreëerd door Talitha Dhondai en Janet Bouwmeester, twee communicatieprofessionals en ervaringsdeskundigen die elkaar kennen van de redactie van patiëntenvereniging NVLE waar ze beide verantwoordelijk waren voor de eindredactie van het kwartaalmagazine. Ze kijken het liefst naar kansen en hopen met Thriving Magazine anderen te inspireren en empoweren.

 

Terug naar overzicht