Nieuwe blogs

"Ik ga er helaas nog steeds vanuit dat zij altijd het nadeel van de twijfel zal hebben als ze later solliciteert."

Op iemandzoalsik.nl staan weer nieuwe blogs waarin de bloggers hun ervaring met het leven met een spierziekte delen.

Wat toevallig
"Soms krijg je, als je iemand belt, de reactie: “wat toevallig, ik zat net aan je (jullie) te denken”. Laatst werd daar meteen aan toegevoegd: “maar toeval bestaat niet, ik geloof niet in toeval”. Wat moet je met zo’n opmerking, je laat het maar lopen. Je kunt hoogstens antwoorden “maar ik wel” of “heb je daar echt goed over nagedacht?”." Lees het blog van Gezinus.

Loon naar werken?
"Als ik het vertaal naar mijn eigen dochter, nu pas 13, geeft het genoeg stof tot nadenken. Ik heb altijd het gevoel dat zij, nog meer dan haar broertje en zusje, moet zorgen dat ze haar capaciteiten op school en daarbuiten maximaal benut. Ik ga er helaas nog steeds vanuit dat zij altijd het nadeel van de twijfel zal hebben als ze later solliciteert. Ze zien dat haar handen anders staan dan die van ons, en ze loopt anders dan haar baas." Lees het blog van Nancy.

Gift
"Hij is trots op zijn werk en deze erfenis deelt hij graag. Zijn vrouw leest net als hij veel en samen overpeinzen ze. Ik pak twee boekjes over FSHD en geef ze hem cadeau. Het raakt hem en hij vraagt enkele malen of ik echt de auteur ben. De volgende dag komt mevrouw wat meer vragen over de boekjes." Lees het blog van Anke.

Die van jou ook?
"Als ze zitten en hebben besteld, wendt ze zich tot mijn man met ‘‘Is die van u nog thuis?’’. Ik heb net op dat moment mijn mond vol slagroom en als mijn man voor de lol antwoordt ‘’Jawel, maar het is een hele zorg’’, proest ik de slagroom over hem uit." Lees het blog van Conny.  

Terug naar overzicht