Nieuwe ervaringen van onze bloggers

Door: Vimla Jaggoe

Op IemandZoalsIk wordt wekelijks op maandag een nieuw blog gepubliceerd. U leest er de observaties en meningen van Anke, Anouska, Conny, Gezinus, Hayat, Nancy en Reina.

Op IemandZoalsIk wordt wekelijks op maandag een nieuw blog gepubliceerd. U leest er de observaties en meningen van Anke, Anouska, Conny, Gezinus, Hayat, Nancy en Reina.

Dat heb ik ook, denk ik…
“Ze vraagt waarom ik met een stok loop. Ik besluit haar een kans te geven. Ze is oud en heeft een lief koppie. Daarnaast is ze niet de enige die het vraagt en ik hoor de tamtam al rond gaan op de camping.” Lees het blog van Anke.

Spierziektecongres 2017
“Ik kan me de eerste keer dat ik erheen ging nog goed herinneren, nu 12 jaar geleden. Onze dochter Bo was nog een baby. Ik zag er vreselijk tegen op. Het was een wereld die ik nog niet kende en achteraf toegevende ook helemaal niet wilde of durfde te leren kennen. Alsof de spierziekten van de mensen die erheen gaan besmettelijk zouden zijn, of het je doodongelukkig maakt omdat je je wentelt in je ellende of in medelijden”. Lees het blog van Nancy.

NIPT 
 “Laat beide partijen in hun waarde is mijn simpele oplossing. Als je een NIPT-test of een ander prenataal onderzoek wilt, doe die dan en als je die niet wilt, doe die dan niet. En accepteer de consequenties. Waarbij ook de maatschappij de consequenties moet accepteren.” Lees het blog van Gezinus.

Afscheidsbrief voor…
"Ik ga niet liegen, ik vond het een moeilijke opdracht voor mezelf. Ik moest op een andere manier naar mezelf gaan kijken. Ik had genoeg dingen waarvan ik afscheid wilde nemen, maar wat was het belangrijkste? De pijn die altijd aanwezig is? Mijn vermoeidheid? Ik kan me niet 1 dag herinneren zonder met pijn in het leven te staan, maar die pijn kan ik nog een beetje verbergen." Lees het blog van Reina.

Terug naar overzicht