Nieuwe hulpmiddelensite

Het vinden van een handig hulpje wordt nu nog eenvoudiger met de nieuwe hulpmiddelenwebsite van Spierziekten Nederland. De website heeft een ware gedaanteverandering ondergaan.

Naast een frisse en overzichtelijke uitstraling, beschikt het nieuwe hulpmiddelen.spierziekten.nl over een verbeterde zoekfunctie en is de site toegankelijk gemaakt voor tablet en mobiel. Hierdoor vindt u niet alleen altijd en overal een specifiek product snel terug, u kunt ook eenvoudig rondneuzen naar handigheidjes en trucjes waarvan u het bestaan niet wist.

U kunt zoeken op specifieke categorieën zoals kleding, wonen of vrije tijd, of naar oplossingen voor waar u tegenaan loopt bij het eten en drinken, aan- en uitkleden of vervoer. De ideeën op de site zijn voorzien van foto’s of video’s, informatie over de belangrijkste kenmerken en natuurlijk over waar u de producten kunt verkrijgen. Op de geïntegreerde tweedehandsmarkt vindt u nog meer mogelijkheden. Natuurlijk kunt u hier ook de hulpmiddelen aanbieden die u zelf niet meer gebruikt.

Meer weten over hulpmiddelen? Kijk ook eens in de rubriek ´Handig´ in Contact of op Facebook en Twitter bij het #slimhulpje van de week. De Helpdesk Hulpmiddelen onderhoudt en beheert zowel de hulpmiddelenwebsite als deze rubrieken en is beschikbaar bij vragen en voor advies.

Terug naar overzicht

Gepubliceerd op 13 maart 2017, laatst gewijzigd op 14 maart 2017

Bewaar als PDF Printen