Nieuwe pagina over coronavaccinatie en spierziekten

Heb je een spierziekte en wil je meer weten over het coronavaccin? Bezoek onze speciale pagina over het coronavaccin op deze website. 

Bij Spierziekten Nederland hebben we de afgelopen weken ongelooflijk veel vragen gehad over de coronavaccinatie en wat die betekent voor mensen met een spierziekte. Is het vaccin betrouwbaar? Zijn er aandachtspunten voor mijn spierziekte? Wanneer ben ik precies aan de beurt? Ben ik gelijk beschermd als ik ben gevaccineerd? Het is belangrijk dat mensen met een spierziekte zo snel mogelijk gevaccineerd worden tegen corona: het risico van een besmetting met het coronavirus is, voor zover bekend, immers vele malen groter dan het risico op mogelijke bijwerkingen van een vaccinatie. 

Om zo goed mogelijk antwoorden op je vragen te geven, hebben we op spierziekten.nl een speciale pagina ingericht met nuttige informatie over de coronavaccinatie en spierziekten én enkele veelgestelde vragen over het vaccin gebundeld. De pagina’s actualiseren we dagelijks met de meest recente informatie die wij krijgen en wordt doorlopend aangevuld. 

Naar de pagina coronavaccinatie

 

Foto: Alexandra Koch, Pixabay

Terug naar overzicht