Nieuwe websitepagina fysiotherapie

Door: Linda Kornegoor

Sinds enkele maanden hebben we een nieuwe websitepagina over fysiotherapie bij spierziekten. Heb je die nog niet gezien? Neem een kijkje.

Op de vernieuwde websitepagina staat informatie over verschillende soorten trainingen voor mensen met spierziekten en oefeningen om het ademhalen makkelijker te maken. Verder wordt uitgelegd wat het verschil is tussen bewegen en trainen, twee begrippen die veel door elkaar worden gebruikt. En er staan tips hoe je, samen met jouw fysiotherapeut, de kans op vallen kan verkleinen. Ken je de webcast Fysiotherapie bij spierziekten van juni 2021 al? Je kunt ‘m op de themapagina terugkijken.

Fysiotherapie in de buurt en vergoeding
Ook voor praktische adviezen kun je op de websitepagina terecht. Ben je op zoek naar een fysiotherapeut met verstand van spierziekten, of wil je jouw fysiotherapeut informeren over jouw spierziekte? Dan vind je er hoe je dat kan doen.

Ook niet onbelangrijk: je krijgt uitleg hoe en wanneer fysiotherapiebehandelingen worden vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering en waar je op moet letten, zodat je niet onnodig te veel betaalt.

Terug naar overzicht