Online bijeenkomst over AFM 2021

Door: Jeanine Blaakmeer

Ontmoet andere ouders van een kind met AFM en spreek met specialisten over de behandeling en de toekomstmogelijkheden.

Binnen enkele dagen kunnen bij acute flaccid myelitis (AFM) de spieren in de armen, benen, nek en romp van je kind ernstig verzwakken. Hoe ga je daarmee om? Valt dat te bevatten? Wissel je ervaringen uit met andere ouders en bespreek waar zij tegenaan liepen rond of na de diagnose van hun kind. Dit kan tijdens de online bijeenkomst van Spierziekten Nederland over AFM op donderdag 28 oktober om 20:00 uur.

De bijeenkomst organiseert Spierziekten Nederland samen met neuroloog Jelte Helfferich en kinderrevalidatiearts Mattijs Alsem. Zij geven antwoord op allerlei medische en praktische vragen die ouders van een kind met AFM kunnen bezighouden, zoals: 'Wat houdt de ziekte in?', 'Welke behandelingen zijn er?' en: 'Wat betekent AFM voor de toekomst van mijn kind?' Ook over deze onderwerpen is er gelegenheid in gesprek te gaan met andere ouders.

Aanmelden is gratis voor zowel leden als niet-leden van Spierziekten Nederland en kan tot 24 oktober. Bekijk de uitnodiging met het volledige programma en meer praktische informatie. Je kunt je ook direct aanmelden via het online aanmeldformulier.

Naar het aanmeldformulier

Terug naar overzicht