Praat met elkaar

Kom op het Spierziektecongres op 14 september 2019 in contact met andere mensen met uw spierziekte.

Voor het leven met een spierziekte bestaan geen kant-en-klare recepten. De ziekte dwingt u een nieuw evenwicht te zoeken in uw leven en steeds antwoorden op nieuwe vragen te vinden. Iedereen doet dat op zijn eigen manier.

Toch staan veel mensen met dezelfde spierziekte voor dezelfde opgaven. Het kan prettig zijn mensen te ontmoeten die aan een half woord genoeg hebben om u te begrijpen. Kom op het Spierziektecongres in contact met andere mensen met uw spierziekte. U herkent hen aan de kleur van hun naamkaartje. Tijdens de lunch zijn er tafels gereserveerd per kleur.

Inschrijven voor het Spierziektecongres is mogelijk tot en met 28 augustus 2019.

Het Spierziektecongres is een jaarlijks evenement. Het Spierziektecongres wordt georganiseerd door Spierziekten Nederland en het Prinses Beatrix Spierfonds in samenwerking met Spieren voor Spieren. Topspecialisten en onderzoekers uit heel Nederland presenteren de nieuwste inzichten in de diagnoseprogramma’s, maar ook bij hun onderzoeksposter, waar u hen direct kunt aanspreken. Er zijn veel stands met informatie over hulpmiddelen en voorzieningen. Ruimte voor ontspanning en voor onderling contact is er ook. Het Spierziektecongres is hét evenement waar jaarlijks alle kennis en kracht op het gebied van spierziekten bij elkaar komen.

Het Spierziektecongres is alleen voor leden van Spierziekten Nederland.

 

Terug naar overzicht