Spierziektecongres: overnachten en dineren

Komt u naar het Spierziektecongres in Veldhoven? Dat kan vermoeiend zijn. Hebt u er al eens aan gedacht er te blijven overnachten?

Komt u naar het Spierziektecongres in Veldhoven? Dat kan vermoeiend zijn. Hebt u er al eens aan gedacht er te blijven overnachten? NH Conference Centre Koningshof heeft een groot aantal hotelkamers, waaronder enkele aangepaste. Het complex, een voormalig klooster, ligt in een rustige, groene omgeving. U kunt rechtstreeks bij NH Hotels reserveren via tel. 088 4000 900 of via reserveringen@nh-hotels.com en vragen naar het op dat moment best beschikbare tarief. Maar u kunt ook eerst een kijkje nemen op hotelvergelijkingswebsites. Dat kan voordeliger zijn. De kosten voor de overnachting zijn voor uw eigen rekening.

Aangepaste huisjes zoeken
http://www.aldorrum.nl/nl/faciliteiten-zorg.html
http://www.meevakantiewijzer.nl/accommodaties
https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/aangepaste-bungalows
http://www.aangepaste-vakantiehuizen.nl/

Reserveer uw diner
Ook is het mogelijk na afloop in restaurant Porticato (dichtbij de hoofdingang) à la carte te dineren. U kunt hiervoor telefonisch reserveren tijdens het Spierziektecongres vanaf 12.00 uur. Restaurant Porticato is bereikbaar op telefoon 040 2581818. Het diner is voor eigen rekening.

Terug naar overzicht