Spierziekten Nederland zoekt redactiesecretaresse (0,5 fte)

Door: Marcel Timmen

Spierziekten Nederland is een patiëntenorganisatie die staat voor de belangen van mensen met een spierziekte. We hebben 9000 leden en ruim 250 betrokken vrijwilligers. Op het kantoor in Baarn werken 30 vaste medewerkers.

Wat ga je doen?

Je zorgt er samen met de redactie en eindredacteur voor dat viermaal per jaar het ledenmagazine Contact verschijnt. Je verzorgt de planning, bewaakt deadlines en archiveert fotomateriaal. Je bent verantwoordelijk voor de fotoredactie. Je onderhoudt ook voor het andere drukwerk de contacten met vormgevers, drukkers, fotografen en de advertentieacquisitie. Verder maak je deel uit van het algemeen secretariaat.

Wat heb je in huis?

Je hebt een groot organisatietalent, staat stevig in je schoenen, je hebt een goed taalgevoel en op spellingfouten zullen ze je niet snel betrappen. Je gaat makkelijk met mensen om en kunt een beetje wheelen en dealen als dat nodig is.

Wat voor type ben je?

Je houdt van afwisselend werk, laat je niet snel gek maken; je wil graag iets voor andere mensen betekenen, houdt van samenwerken in een team en een deadline is heilig voor je.

Wat bieden wij?

Aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op vaste aanstelling. Inschaling conform CAO Sociaal Werk schaal 7.

Sollicitaties

Je kunt de sollicitatiebrief met motivatie en cv mailen naar de heer M. Timmen, directeur: sollicitatie(at)spierziekten.nl. Voor informatie over de functie kunt u bellen met Vimla Jaggoe tel. 035 5480480.

Sollicitatietermijn

Brieven moeten uiterlijk vrijdag 12 oktober 2018 om 12.00 uur binnen zijn. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 18 oktober en 22 oktober (2e gesprek).

Meer informatie over Spierziekten Nederland tref je aan de op website www.spierziekten.nl.

Terug naar overzicht