Tips van Gezinus

In zijn nieuwe blog geeft Gezinus u hulpmiddelentips. Daarnaast geeft hij muziek- en filmliefhebbers tips voor het afspelen van muziek en video vanuit de (rol)stoel.

Hulpmiddelen

Gezinus schrijft deze keer een praktische blog op iemandzoalsik.nl. Hij geeft een overzicht van handige hulpmiddelen: van een scootmobiel tot een grijpstok, van een kofferbaklift tot een sleutelorganizer. Nieuwsgierig geworden? Lees het blog van Gezinus.

Meer blogs vindt u in het blogarchief op iemandzoalsik.nl.

Digitips

Ook voor het afspelen van muziek en video vanuit de (rol)stoel heeft Gezinus nuttige tips voor u. De tips zijn handig voor mensen met een fysieke beperking die nog wel eens moeite hebben met het afspelen van muziek of filmpjes op hun geluidsinstallatie of TV. Je moet een LP, CD of DVD zoeken en pakken, in het apparaat stoppen en aan knoppen draaien. Dat kan een stuk gemakkelijker, met weinig kosten. Je kunt tegenwoordig ook al je muziek en video draadloos afspelen vanuit je laptop, tablet of telefoontje op je geluidsinstallatie, hoofdtelefoon of TV. Lees de tips in het artikel 'Digitips'

Terug naar overzicht