Tips voor vakanties in Nederland

Door: Cora van der Wurff

Er even lekker op uit. Ook wanneer u een spierziekte heeft, of een kind met een spierziekte, zijn er mogelijkheden genoeg.

Er even tussenuit - een dagje, een lang weekend of een langere vakantie. Nieuwe ervaringen opdoen, genieten van de natuur en cultuur van eigen land, lekker relaxen en loskomen van de sleur van alledag.

Ook wanneer u een spierziekte hebt, of een kind met een spierziekte, zijn er veel mogelijkheden om op pad te gaan. Het vergt enige voorbereiding om zo zorgeloos mogelijk vakantie te kunnen vieren en er zeker van te zijn dat ook buitenshuis de nodige zorg en begeleiding beschikbaar zijn, maar er is veel mogelijk.

Een mooi voorbeeld is het Edwinhuis. Deze aangepaste vakantiewoning staat aan de rand van het pittoreske Friese dorp Langweer. Geschikt voor acht personen en met alle faciliteiten voor twee personen met een lichamelijke beperking. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op een van de haventjes. Gezellig winkelen of een terrasje pakken is geen probleem in het drempelvrije dorp. Geniet hier samen met vrienden of familie van een heerlijke vakantie.

Meer informatie over het Edwinhuis én nog veel andere ideeën voor weg in eigen land vindt u bij Aangepaste vakantie in Nederland.

Terug naar overzicht