Tweehandsmarkt voor hulpmiddelen 2021

Door: Vimla Jaggoe

Er zijn honderden hulpmiddelen die het dagelijks leven makkelijker maken. Iets tweedehands aanschaffen kan interessant zijn.

Een driewieler, een rolstoel of een douchelift; je zult er maar net naar op zoek zijn. Waag eens een gokje op de hulpmiddelenwebsite van Spierziekten Nederland. Je vindt hier een rubriek met tweedehands hulpmiddelen (rode button rechtsboven). Leden en niet-leden van Spierziekten Nederland kunnen hier zelf hulpmiddelen die ze niet meer gebruiken te koop aanbieden.

Het plaatsen van een advertentie doe je zelf en is heel eenvoudig. Op een online formulier vul je je naam, e-mailadres, een titel en beschrijving van het hulpmiddel in. Je geeft aan of je het hulpmiddel te koop aanbiedt of ernaar op zoek bent en maakt de advertentie af met een leuk plaatje. Als je alles hebt ingevuld, klik je op het knopje Plaats mijn advertentie. Hierna ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Wanneer je op de bevestigingslink klikt, wordt de advertentie geplaatst en op de website vertoond. In dezelfde mail vind je ook een afmeldlink waarmee je met een druk op de knop de advertentie van de website verwijdert. 

Spelregels
Advertenties ouder dan twee maanden worden automatisch verwijderd. Mocht je hulpmiddel nog niet zijn verkocht, dan kun je uiteraard de advertentie herplaatsen. Verder worden commerciële aanbiedingen verwijderd. Dit geldt ook voor advertenties voor genees- en genotsmiddelen.

Naar de Tweedehandsmarkt voor hulpmiddelen

Terug naar overzicht