Uitnodiging Spieren voor Spieren Dag 2019

Door: Spieren voor Spieren

Heb je ook zin in een leuke dag samen met je gezin? Schrijf je dan snel in voor de Spieren voor Spieren Dag 2019.

Jaarlijks organiseert Spieren voor Spieren speciaal voor kinderen met een spierziekte de Spieren voor Spieren Dag. Een zorgeloze en leuke dag voor het hele gezin die volledig in het teken staat van plezier maken. Dit jaar vindt de Spieren voor Spieren Dag plaats op zondag 29 september in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Ga je mee op reis door de tijd?
In het Nederlands Openluchtmuseum word je meegenomen op een reis door de tijd. De mensen uit het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen en delen graag hun verhalen met jou. Je komt er ogen te kort!

Op het kindererf kun je karweitjes doen die vroeger heel normaal waren. Je kunt de was doen met een wasbord, een koe melken, knuffelen met echte dieren, maar ook een vers broodje bakken boven het kampvuur. Vergeet vooral niet om een ritje in de historische tram te maken!

Een bezoekje aan de Canon van Nederland mag ook zeker niet ontbreken. In tien spectaculaire filmsets zie, voel en hoor je de hoogte- en dieptepunten uit ons verleden. Je kunt in iedere filmset een aantal gave interactieve games spelen.

Aanmelden
Ben je jonger dan 21 jaar, heb je een spierziekte en wil je met je gezin aanwezig zijn tijdens deze prachtige dag? Meld je dan voor 9 augustus aan voor de Spieren voor Spieren Dag 2019.

Terug naar overzicht