Uniek Sporten Familiedag 2021

Op zaterdag 25 september staat de tweede editie van de Uniek Sporten Familiedag voor je klaar. Wil je meerdere sporten proberen? Schrijf je in!

De Uniek Sporten Familiedag is onderdeel van de NOC*NSF Nationale Sportweek en Eindhoven is één van de Host City’s. Het doel is om zo veel mogelijk mensen in Nederland vaker aan het sporten of sportief bewegen te krijgen. Dit kan op een manier die bij hem of haar past!

Beweeg- en informatiemarkt Uniek Sporten 
Tijdens de Uniek Sporten Familiedag staat het uitproberen van verschillende sport- en beweegvormen centraal. Er worden clinics gegeven door verschillende sportaanbieders uit Eindhoven. Van voetbal, Zumba, (tafel)tennis tot bootcamp. Een mooi sportprogramma voor kinderen, jongeren én volwassenen met een beperking. 
Ook hun gezinnen zijn meer dan welkom. Zij kunnen meedoen aan een clinic of de informatiemarkt bezoeken. Zo kom je meer te weten over Uniek Sporten en het sportaanbod in Eindhoven en omgeving.

Aanmelden en meedoen!
De Uniek Sporten Familiedag vindt 25 september a.s. plaats op het terrein van International School Eindhoven van 9:00 tot 13:30 uur. Wil jij gezellig langs komen met je familie? Meld je dan aan via de website eindhovensport.nl/nsw. Na aanmelding, ontvang je een bevestiging per mail. Natuurlijk houden de organiserende partijen rekening met de RIVM richtlijnen die op dat moment gelden met betrekking tot het coronavirus. We zorgen dat iedereen veilig en verantwoord een plezierige dag tegemoet gaat.

Naar inschrijving

Terug naar overzicht