Vacature medewerker Zorg

Spierziekten Nederland heeft een vacature voor een medewerker Zorg voor 24 uur per week. Reageren kan tot uiterlijk 3 juni 2019.

Spierziekten Nederland is een patiëntenorganisatie die staat voor de belangen van mensen met een spierziekte. We hebben 9000 leden en ruim 250 betrokken vrijwilligers. Op het kantoor in Baarn werken 30 medewerkers. Voor de afdeling Zorg zijn wij op zoek naar een medewerker Zorg. 

Wat ga je doen?
Je gaat een aantal afdelingen ondersteunen bij het organiseren van ledenbijeenkomsten en bij hun taken en rol op gebied van diagnosespecifieke voorlichting, kwaliteit van de zorg, wetenschappelijk onderzoek en medicijnontwikkeling. Dat doe je natuurlijk vanuit het patiëntenperspectief en samen met patiënten en veldpartijen.

Wat heb je in huis?
Je hebt goede sociale vaardigheden, je kunt netwerken en mensen met verschillende belangen en invalshoeken aan je binden (patiënten, zorgverleners en onderzoekers).

Je beheerst vakjargon en je hebt een relevante opleiding op academisch niveau op gebied van de gezondheidswetenschappen. Je kent de gezondheidszorg en hebt hierin de nodige ervaring. Je interesseert je ervoor en je volgt de ontwikkelingen.

Wat voor type ben je?
Je bent sociaal vaardig, een netwerker en je kunt verschillende belangen en perspectieven bij elkaar brengen. Je kunt beleidsmatig denken en je hebt een hands-on mentaliteit.

Wat zoeken wij?

  • Een medewerker voor 0,6 fte (24 uur per week).
  • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken.

Wat bieden wij?
Inschaling conform CAO Sociaal Werk schaal 9.

Aanstelling
De aanstelling voor de medewerker is zo spoedig mogelijk en in eerste instantie voor 1 jaar.

Sollicitaties en procedure
Je kunt je sollicitatiebrief met motivatie en cv mailen naar de directeur van Spierziekten Nederland: sollicitatie(at)spierziekten.nl. Voor verdere informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw dr. Anja Horemans: anja.horemans(at)spierziekten.nl of telefoon 035 548 04 66. Brieven kunnen tot uiterlijk 3 juni ingestuurd worden. De uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken worden verstuurd op 6 juni. Eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats in de week van 10 juni 2019.

Terug naar overzicht