Vacature projectmedewerker Kwaliteit van zorg

Spierziekten Nederland heeft een vacature voor een projectmedewerker Kwaliteit van zorg (0,5 fte).

Spierziekten Nederland heeft een vacature voor een projectmedewerker Kwaliteit van zorg (0,5 fte).

Spierziekten Nederland  is een grote, actieve patiëntenorganisatie die zich sterk maakt voor de belangen van mensen met een spierziekte. Spierziekten Nederland neemt vaak het voortouw bij nieuwe ontwikkelingen en werkt op nationaal en internationaal gebied intensief samen met artsen, onderzoekers en zusterorganisaties. De vereniging telt ruim 8500 leden en wordt ondersteund door 275 actieve leden en een bureau met 25 vaste medewerkers.

De projectmedewerker zal werkzaam zijn op het verenigingsbureau in Baarn op de afdeling Kwaliteit van zorg. De afdeling Kwaliteit van zorg werkt aan de ontwikkeling en implementatie van innovatieve zorgverbeteringtrajecten voor mensen met een spierziekte in samenwerking met o.a. revalidatie-instellingen en universitaire ziekenhuizen.

Taken
De projectmedewerker zal zich gaan bezighouden met de uitvoering van het project ‘Verbetering kwaliteit van zorg van de revalidatieteams voor mensen met ALS’. Meer informatie over het ziektebeeld ALS.  

Competenties en kennis

  • Goede sociale vaardigheden, kunnen netwerken en mensen met verschillende aandachtsgebieden aan zich kunnen binden.
  • Resultaatgericht kunnen werken maar binnen deze randvoorwaarde creatief en flexibel aanvullende ideeën en visies kunnen inpassen.
  • Een hands on-mentaliteit.
  • Relevante opleiding op gebied van de gezondheidswetenschappen, een (para)medische opleiding of vergelijkbare achtergrond (minimaal hbo-niveau).
  • Brede kennis van en interesse in de organisatie van de gezondheidszorg en de huidige ontwikkelingen hierin.

De medewerker moet bereid zijn om op onregelmatige tijden te werken.

Omvang van de functie
0,5 fte. Het betreft een aanstelling voor een half jaar.

Salaris
Schaal 9 CAO Welzijn en Maatschappelijke dienstverlening.

Aanstelling
Vanaf half februari 2018

Sollicitaties
U kunt uw sollicitatiebrief met motivatie en cv mailen naar de directeur van Spierziekten Nederland, de heer M. Timmen sollicitatie(at)spierziekten.nl.

Voor verdere informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw dr. Anja Horemans: anja.horemans(at)spierziekten.nl of telefoon 035 5480466.

Brieven moeten binnen uiterlijk 25 januari 2018 binnen zijn.

 

Terug naar overzicht