Vacature Secretaresse

Spierziekten Nederland is op zoek naar een secretaresse met focus op de communicatieafdeling voor 0,5 fte. Heb je interesse in een leuke, veelzijdige baan in een gedreven, gezellig team? Reageer dan snel.

Spierziekten Nederland is een grote patiëntenvereniging met ruim 9.000 leden en 200 betrokken vrijwilligers. Op het kantoor in Baarn werken 23 medewerkers. De vereniging zet zich in voor mensen met een spierziekte: we zorgen voor goede informatie en behartigen belangen op het gebied van medicijnontwikkeling en in het sociaal domein.

Het secretariaat ondersteunt alle activiteiten van de vereniging. Elke secretaresse voert ondersteunende werkzaamheden uit met eigen aandachtsgebieden. 

Wat ga je doen?

  • In het bijzonder werk je mee aan de middelen van de afdeling Communicatie: je verzorgt planningen voor o.a. nieuwsbrieven en ons ledenmagazine Contact, maakt afspraken, bewaakt deadlines, notuleert redactievergaderingen en archiveert fotomateriaal.
  • Je onderhoudt contacten met leden, vrijwilligers, vormgevers, drukkers, fotografen en de advertentieacquisitie.
  • Je maakt deel uit van het Algemeen secretariaat. Je bent aan de telefoon het eerste aanspreekpunt voor onze leden. Bij de verschillende activiteiten regel, organiseer en ondersteun je waar nodig.

Dat doe je samen met het communicatieteam en het secretariaatsteam.

Wat heb je in huis?
Je bent proactief, gestructureerd, secuur en stressbestendig. Je hebt een groot organisatietalent, staat stevig in je schoenen en je hebt gevoel voor taal. Je gaat makkelijk met mensen om.
Je houdt van afwisselend werk, laat je niet snel gek maken; je wil graag iets voor andere mensen betekenen, houdt van samenwerken in een team en een deadline is heilig voor je.

Wat bieden wij?
Een leuke, veelzijdige baan met een maatschappelijke meerwaarde in een gedreven, gezellig team. Je werkt op een prachtige bosrijke plek op een steenworp afstand van het station in Baarn.

In eerste instantie bieden we je een contract voor één jaar. De functie wordt ingeschaald in schaal 7 van de CAO Sociaal Werk (€ 2.501 - € 3.494, bij een fulltime aanstelling). Spierziekten Nederland kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand en een goede pensioenvoorziening.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan meteen!  Voorzie je CV van een goede motivatie. Mail dit – uiterlijk 3 december 2021 – naar Gemma Bierman via sollicitatie(at)spierziekten.nl. Heb je vooraf vragen, neem dan contact op met Vimla Jaggoe via vimla.jaggoe(at)spierziekten.nl.
De eerste ronde gesprekken vindt – waarschijnlijk via Zoom - plaats in de week van 13 december.

Meer informatie over Spierziekten Nederland vind je hier www.spierziekten.nl.

Geen zzp’ers. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht