Vier opmerkelijke ervaringen

Door: Vimla Jaggoe

Vier vrouwen, vier situaties, maar ze gaan allen op eigen manier om met de gevolgen van hun aandoening. Hoe? Dat leest u op iemandzoalsik.nl.

Vier vrouwen, vier situaties, maar ze gaan allen op eigen manier om met de gevolgen van hun aandoening. Reina vecht tegen zichzelf terwijl Hayat het moet opnemen tegen specialisten. Conny krijgt te maken met leveranciers van hulpmiddelen en Anke met haar omgeving. Hoe deze vier vrouwen omgaan met deze situaties leest u op iemandzoalsik.nl.

Hoor ik meer te verdienen in het leven?
"Net wanneer alles lekker gaat, wanneer ik de smaak te pakken heb, gelukkig ben… Het lijkt alsof de ziekte gewoon wacht op het perfecte moment om zich weer even te laten zien. Lees het blog van Reina.

Wat denkt u, dokter?
"Ik ben erachter gekomen dat ik in het ziekenhuis word gezien als een vrouw met een zware handicap en ernstige beperkingen. Artsen die niet tegen mij praten maar tegen mijn vriendinnen die ik dan bij me heb of dat ze je op een dergelijke toon aanspreken, alsof je niet weet wat je eigen voornaam is." Lees het blog van Hayat.

Bezuinigen - door Conny
"De trippelstoel bleek een draaistoel te zijn, hij wilde alleen maar draaien in plaats van gewoon naar voren of achter. Als ik twee meter van de salontafel naar mijn werkplek trippelde, kwam ik daar alleen terecht via twee pirouetten. Lees het blog van Conny.

Dat heb ik ook, denk ik…
Ze vraagt waarom ik met een stok loop. Ik besluit haar een kans te geven. Ze is oud en heeft een lief koppie. Daarnaast is ze niet de enige die het vraagt en ik hoor de tamtam al rond gaan op de camping. Lees het blog van Anke.

Terug naar overzicht