Webcast over fysiotherapie

In beweging blijven is belangrijk, maar hoe doe je dat op een verantwoorde manier en wat kan fysiotherapie daarbij voor je betekenen? Aanmelden voor de webcast kan t/m 16 juni.

Pijn, vermoeidheid en stijfheid van spieren kunnen je dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden als je een spierziekte hebt. In beweging blijven is belangrijk, maar hoe doe je dat op een verantwoorde manier en wat kan fysiotherapie daarbij voor je betekenen? Spierziekten Nederland organiseert een webcast waarin de mogelijkheden uitgebreid aan bod komen.

Inhoud webcast

  • Wat kan fysiotherapie voor mij betekenen?
  • Hoe kom ik terecht bij een goede fysiotherapeut?
  • Training en beweging
  • Valpreventie en balans
  • Behoud en monitoring van longfunctie

De webcast vindt plaats op maandag 21 juni 2021 van 16.00 uur tot 17.00 uur.
 
Programma
Presentatie over de zin en mogelijkheden van fysiotherapie bij spierziekten, door Daphne Maas MSc, fysiotherapeut Radboudumc Nijmegen, Floor de Ruiter, fysiotherapeut in het Roessingh in Enschede en Charlotte van Esch MSc, medewerker kwaliteit van zorg Spierziekten Nederland.
Natuurlijk is er ook ruimte voor beantwoording van vragen. Stel je vragen live via het vragenformulier bij de webcast, of stuur ze vooraf in bij je aanmelding. 

Aanmelden
De uitzending staat open voor leden en niet-leden van Spierziekten Nederland en is gratis. Inschrijven voor de webcast is mogelijk tot en met 16 juni 2021. Je ontvangt een aantal dagen voor de webcast een bevestiging met een link naar de webcast. 

Aanmelden

Terug naar overzicht