Webcast over handige hulpmiddelen

Tijdens de webcast ''Slimme hulpjes' laten de sprekers handige hulpmiddelen zien en denken ze met u mee als u tegen een praktisch probleem aanloopt.

De Helpdesk Hulpmiddelen van Spierziekten Nederland heeft ontzettend veel kennis in huis over verschillende hulpmiddelen. Ze zoeken continu naar slimme oplossingen voor kleine en grote problemen. Zo’n oplossing hoeft niet persé een officieel aangemerkt hulpmiddel te zijn. Ook bij winkels als Blokker, Bol.com en Amazon vinden zij allerlei handigheden. Tijdens deze webcast laten zij een deel van deze hulpmiddelen zien en denken ze met u mee als u tegen een praktisch probleem aanloopt.

In de webcast bespreken we de allerlei verschillende hulpmiddelen als: 

  • Handige helpers in het huishouden 
  • Hulpmiddelen die uw mobiliteit vergroten
  • Zelf te maken hulpmiddelen 
  • Hulpmiddelen voor hobby en vrije tijd 

De webcast 'Slimme hulpjes van de Helpdesk Hulpmiddelen´ vindt plaats op vrijdag 7 februari 2020 om 16.00 uur. De webcast gaat niet in op de aanvraag en/of vergoeding van hulpmiddelen. 

Programma webcast
16:00 uur - 16:30 uur
Presentatie over diverse hulpmiddelen door Corné van den Burg en Rina Hoogenhuijzen, leden van de Helpdesk Hulpmiddelen van Spierziekten Nederland.

16:30 - 17:00 uur
Beantwoording van vragen

Aanmelden
De uitzending staat open voor leden en niet-leden van Spierziekten Nederland en is gratis. Inschrijven voor de webcast is mogelijk tot en met 4 februari 2020. U ontvangt twee dagen voor de webcast een bevestiging met een link naar de webcastpagina. 

 

Terug naar overzicht