Webcast over vermoeidheid 2018

Door: Charlotte van Esch

In deze webcast bespreken we welke factoren vermoeidheid kunnen beïnvloeden en de mogelijkheden voor behandeling.

Iedereen is wel eens vermoeid. Meestal verdwijnt de vermoeidheid als je een aantal dagen goed slaapt. Bij spierziekten is dit vaak niet het geval. Die kan je het leven flink zuur maken. In deze webcast bespreken we welke factoren vermoeidheid kunnen beïnvloeden en de mogelijkheden voor behandeling.

Inhoud webcast

  • Soorten vermoeidheid
  • Spierziekten en vermoeidheid
  • Mogelijke oorzaken vermoeidheid
  • Wat u tegen vermoeidheid kunt doen
  • Hulp bij vermoeidheid

Datum en tijd
De webcast vindt plaats op vrijdag 30 november 2018 van 16.00 tot 17.00 uur.

Programma
16.00 - 16.30 uur 
Presentatie over vermoeidheid door Daphne Maas, MSc, fysiotherapeut Radboudumc Nijmegen en Charlotte van Esch, medewerker Kwaliteit van zorg Spierziekten Nederland

16.30 - 17.00 uur
Beantwoording van vragen

Aanmelden
De uitzending staat open voor leden en niet-leden van Spierziekten Nederland en is gratis. Inschrijven is mogelijk tot en met 27 november 2018. U ontvangt twee dagen voor de webcast een bevestiging met een link naar de webcast.

Webcast, heel eenvoudig
De webcast is een uitzending via internet vanuit het kantoor van Spierziekten Nederland die u rechtstreeks thuis kunt volgen. U kunt vooraf of tijdens de uitzending vragen stellen aan de sprekers. Om een webcast te volgen heeft u, afgezien van een goede internetverbinding, geen speciale voorzieningen nodig. U kunt gebruikmaken van een pc, laptop, tablet of een smartphone.

Indien u niet in de gelegenheid bent om deze webcast bij te wonen maar wel geïnteresseerd bent: binnen enkele dagen na de uitzending is de webcast via een link op de website van Spierziekten Nederland terug te kijken.


 
 

Terug naar overzicht