Webcast werken en keuring bij UWV

Door: Ricardo Bronsgeest

Heeft u vragen over de wet- en regelgeving op het gebied van werk en inkomen zoals (blijven) werken en eventuele keuring door het UWV? Stel uw vragen aan twee experts tijdens de webcast op 20 november.

Betaald werk hebben kan belangrijk zijn: u gebruikt uw talenten, u ontmoet collega’s. Maar niet tegen elke prijs. U hebt ook nog een leven naast uw werk, met familie en vrienden. Het gaat om het vinden van de goede balans, zeker wanneer u een spierziekte hebt en de beperkingen door de ziekte toenemen. In de webcast ‘Vragenuurtje wet- en regelgeving, werken en keuring bij UWV’ gaan we aan de hand van praktische voorbeelden in op de wet- en regelgeving.
 
In deze webcast kunt u vragen stellen aan twee experts over de wet- en regelgeving die er is over (blijven) werken en de keuring door het UWV, zoals: 

  • Hoe verloopt een keuring bij het UWV? 
  • Hoe kan ik mij goed voorbereiden op een keuring? 
  • Wat zijn de mogelijkheden om aan het werk te blijven en te komen en met welke regelingen krijg ik dan te maken? 
  • Welke veranderingen in de Wajong zijn er? 
  • Wanneer kan ik een beroep doen op de participatiewet om weer aan het werk te komen? 

De webcast vindt plaats op vrijdag 20 november 2020 van 16.00 tot 17.00 uur.

Programma
16:00 uur - 16:20 uur
Presentatie over de wetgeving rondom werk en komen door Joris Barendrecht, Beleidsmedewerker arbeid bij Ieder(in) en Jeannette van Zee, Projectleider Arbeidsparticipatie bij de Patiëntenfederatie.
 
16:20 - 17:00 uur
Beantwoording van vragen

Aanmelden
De uitzending staat open voor leden en niet-leden van Spierziekten Nederland en is gratis. Inschrijven voor de webcast is mogelijk tot en met 17 november 2020. U ontvangt twee dagen voor de webcast een bevestiging met een link naar de webcast. 

Aanmelden webcast

Terug naar overzicht