Webcast woningaanpassingen

Woningaanpassingen zijn bedoeld om u het leven makkelijker te maken. Overweegt u nu of in de toekomst uw woning aan te passen, dan is deze webcast iets voor u.

Woningaanpassingen zijn bedoeld om u het leven makkelijker te maken. Maar welke woningaanpassingen hebt u nodig? Hoe vraagt u ze aan? Wie kan u daarbij helpen? Herkenbaar? Deze en andere onderwerpen komen aan de orde in de webcast ‘Woningaanpassingen: hoe pak je het aan?’. De heer ir. Johan Grootveld zal een presentatie geven en uw vragen beantwoorden.

Voor wie?
De webcast is bedoeld voor mensen die nu of in de toekomst hun woning willen aanpassen.

Datum en tijd
De webcast vindt plaats op vrijdag 6 april van 16.00 tot 17.00 uur.

Programma

16.00 – 16.20 uur
Presentatie bouwkundige woningaanpassingen door ir. Johan Grootveld, architect, bouwkundig consulent van Spierziekten Nederland gespecialiseerd in woningaanpassingen en Wmo voor mensen met een spierziekte en eigenaar van een ontwerp- en adviesbureau.

16.20 – 17.00 uur
Beantwoording van vragen

Aanmelden
De uitzending staat open voor leden en niet-leden van Spierziekten Nederland en is gratis. Inschrijven voor de webcast is mogelijk tot en met 3 april 2018. U ontvangt twee dagen voor de webcast een bevestiging met een link naar de webcast.

Webcast, heel eenvoudig
De webcast is een uitzending via internet vanuit het kantoor van Spierziekten Nederland die u rechtstreeks thuis kunt volgen. U kunt vooraf of tijdens de uitzending vragen stellen aan de sprekers. Om een webcast te volgen heeft u, afgezien van een goede internetverbinding, geen speciale voorzieningen nodig. U kunt gebruikmaken van een pc, laptop, tablet of zelfs een smartphone.

Indien u niet in de gelegenheid bent deze webcast bij te wonen maar wel geïnteresseerd bent: binnen enkele dagen na de uitzending is de webcast via een link op deze site terug te kijken.

Terug naar overzicht