Webcast´IBM: behandeling en revalidatie´

In de webcast IBM: behandeling en revalidatie komen twee specialisten aan het woord: een neuroloog en een revalidatiearts.

In uw leven of dat van uw partner heeft u te maken met IBM. Wellicht is deze diagnose pas recent gesteld. Of heeft u al langere tijd klachten en kreeg u recent de diagnose IBM. In deze webcast gaan dr. Umesh Badrising, neuroloog LUMC, en dr. Nicole Voet, revalidatiearts Radboudumc, in op de mogelijkheden bij IBM op het gebied van behandeling en revalidatie. 

De webcast vindt plaats op vrijdag 1 maart 2019 van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens de webcast kunt u vragen stellen aan de sprekers. 

Aanmelden
De uitzending staat open voor leden en niet-leden van Spierziekten Nederland en is gratis. Inschrijven is mogelijk tot en met 26 februari 2019. U ontvangt twee dagen voor de webcast een bevestiging met een link naar de webcast.

Webcast, heel eenvoudig
De webcast is een uitzending via internet vanuit het kantoor van Spierziekten Nederland die u rechtstreeks thuis kunt volgen. U kunt vooraf of tijdens de uitzending vragen stellen aan de sprekers. Om een webcast te volgen heeft u, afgezien van een goede internetverbinding, geen speciale voorzieningen nodig. U kunt gebruikmaken van een pc, laptop, tablet of zelfs een smartphone.

Terug naar overzicht