Website: werk in uitvoering

Door: Erik van Uden

In de eerste week van juni worden de digitale fundamenten van de website vernieuwd. Dat kan wat ongemak opleveren.

In de eerste week van juni neemt Spierziekten Nederland een nieuwe ledenadministratie in gebruik. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Zo moeten er bijvoorbeeld allerlei bestanden worden verhuisd en nieuwe koppelingen worden gemaakt tussen verschillende systemen. 

Afscheid
Het werd tijd om de oude software te vervangen. Alles functioneert nog redelijk, maar net als met een oude auto neemt de kans op mankementen sterk toe. Daarom hebben we besloten om afscheid te nemen van ons oude systeem voordat we stil komen te staan. 

Persoonlijke pagina tijdelijk niet beschikbaar
Het belangrijkste gevolg dat u zult merken is dat u vanaf 3 juni tijdelijk niet kunt inloggen op de website van Spierziekten Nederland, omdat de overgang vooral plaatsvindt op de persoonlijke pagina. Vermoedelijk duurt de verhuizing een week. Mocht u in de tussentijd belangrijke informatie van de persoonlijke pagina nodig hebben, dan kunt u deze opvragen bij ons, bij voorkeur via de mail. 

Open deel website
De overgang van het oude naar het nieuwe systeem heeft nauwelijks gevolgen voor het open deel van spierziekten.nl. Wilt u belangrijk nieuws over spierziekten niet missen, kom dan gerust langs op op deze website. 

Wij informeren u zodra de overgang succesvol heeft plaatsgevonden en u weer gebruik kunt maken van de persoonlijke pagina.

 

 

Terug naar overzicht