Weekend voor volwassen leden 2008

Door: Anne Marie

Op 15, 16 en 17 mei 2009 is er weer een volwassenenweekend in Hotel de Rijper Eilanden in de Rijp, een prachtig zeventiende-eeuws dorpje in Noord-Holland. In Contact van december vindt u hierover meer informatie en een aanmeldingsformulier.

Het weekend begint op vrijdagmiddag om ongeveer 16.00 uur en duurt tot en met zondagmiddag 16.00 uur. Ieder volwassen lid met een spierziekte is welkom met partner of vriend(in). Wij gaan ervan uit dat uw partner of vriend(in) de verzorging op zich kan nemen. Hulpmiddelen kunnen op verzoek gerealiseerd worden.

Op zaterdag zal er een aantal workshops worden gehouden, o.a. over voeding, vakantiemogelijkheden en omgaan met je spierziekte. Ook de Technische sectie is weer present.

Natuurlijk zal er ook weer voldoende gelegenheid zijn voor ontspanning. Zo zijn we, gezien de enthousiaste reacties van de vorige keer, weer van plan om voor de zaterdagavond het shantykoor "De Skulpers" uit te nodigen en kunt u op zaterdag en zondagin een rolstoeltoegankelijke bus de omgeving verkennen.

Mocht u belangstelling hebben, dan vindt u in Contact van december een aanmeldingsformulier.

Gezien de beperkte plaatsen geschiedt inschrijving op volgorde van binnenkomst. Aarzel niet, geef u zo snel mogelijk op!

De werkgroep Volwassenenweekend
De werkgroep Volwassenenweekend bestaat uit VSN-leden:Henny Scholten, Kaja en Peter Oosterlee en Wim Bennenk. Vanuit het VSN-bureau neemt Margreet Bruins deel aan de werkgroep.

 

Terug naar overzicht