Weekenden voor mantelzorgers 2001

Door: Erik van Uden

De LOT ( Vereniging van Mantelzorgers) organiseert in december 2 weekenden speciaal voor mantelzorgers.

De VSN ontving van de Vereniging van Mantelzorgers de volgende aankondiging:

Altijd voor een ander zorgen… nu even anders

Juist degene die veel tijd besteedt aan de zorg voor een ander (de mantelzorger) heeft af en toe eens rust nodig. Vakanties schieten er vaak bij in, een dagje uit is al moeilijk te realiseren. En toch is ontspanning noodzakelijk. Een andere omgeving, andere mensen om je heen. Je even laten verwennen of je verhaal delen met een ander.

De LOT ( Verenigingvan Mantelzorgers) organiseert daarom in december 2 weekenden speciaal voor mantelzorgers. U kunt ervoor kiezen om dit bijzondere Kerstweekend alleen, of samen met degene waarvoor u zorgt, door te brengen. De zorg voor uw naaste blijft gedurende deze dagen in uw handen.

De kerstweekenden vinden plaats van: 14 t/m 16 december en 21 t/m 23 december. Op schitterend gelegen locaties kunt u in een sfeervolle ambiance volop genieten en ontspannen. Of naar keuze deelnemen aan een veelheid van activiteiten, waarbij ernaar gestreefd wordt zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen.

Er is professionele begeleiding aanwezig om te zorgen dat uw feestweekend op rolletjes verloopt.

De weekenden duren van vrijdag- 14.00 uur tot zondagmiddag14.00 uur.
Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van: f 185,- per deelnemer.Voor leden van de LOT: f 150,- per deelnemer.

Voor nadere informatie of inschrijving kunt u bellen met ons speciale telefoonnummer: 0343 - 473432. 

In 2002 organiseert de LOT nog een twintigtal "Zorg Voor Jezelf weekenden" op diverse locaties in Nederland. Het complete programma is vanaf 5 november beschikbaar.

"Zorg voor jezelf weekenden" : een initiatief van de LOT in samenwerking met het SBI en mede mogelijk gemaakt doorhet ministerie van VWS.

 

Terug naar overzicht