Weekje weg in Zeeland

Door: Vimla Jaggoe

Heb je interesse in een weekje vakantie in eigen land? De aangepaste vakantiebungalow van de Stichting Goedegebuuren is nog vrij.

Stichting Goedegebuuren heeft al 20 jaar een vakantiebungalow te huur voor maximaal zes personen op het kleine park Bos en Duin in Oostkapelle, Zeeland. Bekijk de verhuurkalender om te zien in welke weken de bungalow nog vrij is.  

Het huis
De inrichting van het huis is afgestemd op mensen met een (lichamelijke) beperking. Op de begane grond zijn de woonkamer annex keuken, aangepaste badkamer met toilet en slaapkamer met een hoog/laag bed. Boven zijn er twee tweepersoons slaapkamers en een tweede toilet. Buiten is een tuin met groot terras voorzien van zonnescherm en meubilair. De tuin is omsloten door een hekwerk. 

Hulpmiddelen
Als gast kun je gebruik maken van diverse hulpmiddelen, zoals een tillift, een nieuwe sta-op stoel en een hele mooie, vernieuwde trippelstoel.

Coronaproof
In deze tijd staat ‘coronaproof’ hoog op de lijst van Stichting Goedegebuuren en van het vakantiepark. De richtlijnen van het RIVM en de overheid worden strikt nageleefd. Bekijk de maatregelen die Roompot heeft genomen voor een veilig vakantieverblijf op het park.

Meer informatie

Terug naar overzicht