Arthrogryposis multiplex congenitaTips voor uw baby

Twee brochures met tips

De brochures Spelletjes en activiteiten met uw baby en Tips voor een comfortabele houding van uw baby zijn in de eerste plaats geschreven voor ouders van een kindje met SMA (spinale musculaire atrofie). Er staan tips en adviezen in die geschikt zijn voor alle baby’s met spierslapte.
Een deel van de inhoud van deze boekjes kan ook geschikt zijn voor ouders van een baby met AMC. Waar nodig kunt u de tips bespreken met het (para)medisch team dat bij u en uw kindje betrokken is.
Beide uitgaven zijn gratis te downloaden.
 

Spelletjes en activiteiten met uw baby

De brochure Spelletjes en activiteiten met uw baby bevat ideeën om baby´s plezier en afleiding te bezorgen. Ondanks hun ziekte zijn deze kinderen zeer geïnteresseerd in wat er om hen heen gebeurt. Spelen, kijken, nieuwe geluiden en geuren ontdekken – elke dag biedt mogelijkheden om fijne momenten te beleven. Het boekje is rijk geïllustreerd met foto´s.

Spelletjes en activiteiten met uw baby downloaden

Tips voor een comfortabele houding van uw baby

De brochure Tips voor een comfortabele houding van uw baby gaat uitgebreid in op geschikte houdingen voor het dagelijks leven van kindjes met spierslapte. Denk bijvoorbeeld aan slapen, wassen, knuffelen en een wandelingetje maken. Alle uitleg is voorzien van foto´s en uitgebreide suggesties voor aangepaste producten zoals kussens, stoeltjes en badjes.

Tips voor een comfortabele houding downloaden