Informatie over het lidmaatschap

Word lid, abonnee of volger

Lid: € 40,00
Mensen met een spierziekte of een naaste met een spierziekte hebben het meest aan het lidmaatschap van Spierziekten Nederland. Leden hebben veel extra’s zoals toegang tot de persoonlijke pagina op de site met onder meer gratis te downloaden informatiemateriaal, persoonlijke ondersteuning en kortingen op cursussen en bijeenkomsten van de Spieracademie.

Abonnee: € 24,90
Het abonnement is geschikt voor iedereen die goed op de hoogte wil blijven van wat er speelt rond spierziekten. Abonnees krijgen het magazine Contact in de brievenbus, uitgaven van de diagnosenieuwsbrief en toegang tot de digitale bibliotheek. Voor hulpverleners en mensen die (nog) wat afstand willen bewaren, is een abonnement heel geschikt.

Volger: gratis
Volgers krijgen tienmaal per jaar informatie over spierziekten via de digitale nieuwsbrief Contact Digitaal. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt op het gebied van spierziekten.

Aanmelden als lid

De kosten

Het lidmaatschap van Spierziekten Nederland kost € 40,- per jaar. Wordt u gedurende het jaar lid, dan betaalt u een deel van dit bedrag. U kunt natuurlijk ook volger (gratis) of abonnee worden (€ 24,90).

Vrijstelling van betaling

Wanneer u niet in staat bent uw lidmaatschap te betalen, kunt u vrijstelling van betaling vragen bij de penningmeester. Wilt u hier meer hierover weten? Stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie.

Help mee

Wilt u Spierziekten Nederland graag steunen? Dat kan!

Opzeggen lidmaatschap of abonnement

Een lidmaatschap of abonnement loopt tot het einde van het kalenderjaar; opzeggen kan per kalenderjaar. Dat kan via uw persoonlijke pagina, per e-mail naar de ledenadministratie of per brief. Vermeld uw lidnummer, naam, adres en woonplaats.

Het adres: 
Spierziekten Nederland
Ledenadministratie
Lt.gen. Van Heutszlaan 6
3743 JN Baarn

Wie kunnen lid worden?

  • Mensen met een spierziekte
  • Ouders, verzorgers of partners van iemand met een spierziekte
  • Andere familieleden
  • Iedereen kan abonnee of volger worden