Informatie over het lidmaatschap

Verschillende accounts mogelijk

Lid: € 40,00
Mensen met een spierziekte of een kind of partner met een spierziekte, hebben het meest aan het lidmaatschap van Spierziekten Nederland. Leden hebben veel extra’s zoals toegang tot de persoonlijke pagina op de site met onder meer gratis te downloaden informatiemateriaal, persoonlijke ondersteuning en kortingen op cursussen en bijeenkomsten van de Spieracademie.

Abonnee: € 24,90
Het abonnement is geschikt voor iedereen die goed op de hoogte wil blijven van wat er speelt rond spierziekten. U krijgt het magazine Contact in uw brievenbus, uitgaven van de diagnosenieuwsbrief en toegang tot de digitale bibliotheek. Abonnee worden is bijvoorbeeld heel geschikt voor hulpverleners of voor mensen die (nog) wat afstand willen bewaren.

Volger: gratis
U krijgt tienmaal per jaar informatie over spierziekten via de digitale nieuwsbrief Contact Digitaal. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt op het gebied van spierziekten.

Aanmelden als Volger, Abonnee of Lid

De kosten

Het lidmaatschap van Spierziekten Nederland kost voor een heel jaar € 40,00. Wordt u gedurende het jaar lid, dan betaalt u een deel van dit bedrag. U kunt natuurlijk ook volger (gratis) of abonnee worden (€ 24,90).

Aanmelden als Volger, Abonnee of Lid

Mocht u niet in staat zijn om uw lidmaatschap te betalen, dan kunt u vrijstelling vragen van betaling bij de penningmeester. Meer hierover weten? Stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie.

Hebt u geen spierziekte en wilt u Spierziekten Nederland toch graag steunen? Dat kan! Kijk hier.

Opzeggen lidmaatschap of abonnement

U kunt uw lidmaatschap of abonnement per kalenderjaar opzeggen. Dat kan via uw persoonlijke pagina of per e-mail naar de ledenadministratie. Vermeld hierin uw lidnummer, naam, adres en woonplaats. Schriftelijk opzeggen kan natuurlijk ook. Een lidmaatschap loopt tot het einde van een kalenderjaar.

Het adres: 
Spierziekten Nederland
Ledenadministratie
Lt.gen. Van Heutszlaan 6
3743 JN Baarn

In drie stappen naar een ingevuld profiel.

Wie kunnen lid worden?

  • Mensen met een spierziekte
  • Ouders, verzorgers of partners van iemand met een spierziekte
  • Andere familieleden
  • Iedereen kan abonnee of volger worden