Bijeenkomst

Omgaan met verlies, 02-09-22, Zwolle

Hoe ga je om met verlies waar een spierziekte je steeds opnieuw voor stelt? Hoe voelt het niet meer te kunnen wat je gisteren nog wel kon? Zijn er handvatten voor? Prof. dr. Manu Keirse, rouwdeskundige en klinisch psycholoog, gaat tijdens de bijeenkomst Omgaan met verlies in op deze vragen. Rouw is niet alleen verbonden aan verlies door overlijden, maar aan allerlei soorten verlies, zoals verlies van spierkracht of van een baan.

Indien je live aanwezig bent, vragen we een kleine bijdrage in de kosten voor de locatie/ koffie en thee van € 5,00 pp. De presentatie van de spreker is ook online te volgen. Heeft dat je voorkeur? Meld je dan op deze pagina aan.

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden is mogelijk tot en met 27 augustus 2022. 

We nemen de coronamaatregelen in acht die passen bij een kwetsbare doelgroep. Dit betekent dat we werken met vaste zitplaatsen en dat we goed ventileren. Als je klachten hebt of als iemand in je omgeving klachten heeft, kom dan alsjeblieft niet. We vragen je verantwoordelijk te handelen voor jezelf en voor de andere deelnemers. Mocht er aanleiding zijn voor andere maatregelen, dan informeren we je hierover in de bevestiging vijf dagen voor de bijeenkomst.

02 september 2022

Zwolle

Alleen voor leden

Ook interessant

Omgaan met de ziekte