Bijeenkomst

Videogespreksgroep CIAP/MGUS-pnp - VOL

Voor het leven met CIAP en MGUS-pnp bestaan geen kant-en-klare recepten. De ziekte dwingt u een nieuw evenwicht te zoeken in uw leven en steeds antwoorden op nieuwe vragen te vinden. Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier. Toch staan veel mensen voor dezelfde opgaven. Het kan prettig zijn mensen te ontmoeten die aan een half woord genoeg hebben om u te begrijpen. Deze gespreksgroep geeft u de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen en herkenning en steun bij elkaar te vinden.

Voor deze online bijeenkomst is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij verzoeken u vriendelijk u alleen op te geven als u werkelijk van plan bent deel te nemen. Leden van Spierziekten Nederland kunnen zich tot en met 23 februari 2021 aanmelden.

Als programma gebruiken we Zoom. Dit programma is heel gemakkelijk te gebruiken vanaf een computer, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. Om deel te kunnen nemen is het niet nodig dat u een account aanmaakt. U hoeft alleen maar op de link te klikken in uw bevestigingsmail die u kort voor de bijeenkomst ontvangt.

 

02 maart 2021

dinsdag 2 maart 2021, 19.00-20.00 uur, online

Alleen voor leden