Bezoekersinformatie

Datum en plaats

Het Spierziektecongres is op zaterdag 14 september 2019 in Veldhoven. Het is alleen voor leden van Spierziekten Nederland.

Kosten

U betaalt € 19,75 per persoon en voor kinderen van vier tot twaalf jaar € 5,00 per persoon. De prijzen zijn inclusief lunch, koffie en thee. U kunt de kosten uitsluitend vooraf voldoen, bij voorkeur via iDEAL. Daarnaast is een extra vrijwillige bijdrage uiteraard welkom. Het is niet mogelijk bij binnenkomst te betalen.

Als u niet via iDEAL kunt betalen, maak dan a.u.b. het juiste bedrag (met desgewenst een gift) over naar rekeningnummer NL91 INGB 0000204701 t.n.v. Vereniging Spierziekten Nederland in Baarn. Vermeld erbij spierziektecongres2019 en uw achternaam. Uw aanmelding is pas definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage én de digitale aanmelding.

Sluitingsdatum

Aanmelden kan tot en met 28 augustus 2019.

Afmelden

Mocht u na aanmelding alsnog verhinderd zijn, dan kunt u zich met vermelding van uw lidmaatschapsnummer per e-mail (mail@spierziekten.nl) afmelden. Restitutie van het inschrijfgeld is alleen mogelijk als wij uw afmelding vóór 28 augustus 2019 ontvangen.

Bevestiging

In de week voor het Spierziektecongres ontvangt u een bevestiging, uw naamkaartje en een routebeschrijving.

Locatie

NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven.
Let op: de afstand tussen verschillende zalen kan groot zijn. Mocht u problemen verwachten met het overbruggen van langere afstanden, dan raden we u aan uw eigen rolstoel mee te nemen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. Verkeersregelaars helpen u bij het parkeren. Het hele gebouw is rolstoeltoegankelijk en er zijn meerdere aangepaste toiletten.

Overnachten en diner

Het is mogelijk in NH Conference Centre Koningshof te overnachten. De kosten voor de overnachting zijn voor uw eigen rekening. U kunt rechtstreeks bij NH Hotels reserveren via tel. 088 4000 900 of via reserveringen@nh-hotels.com en vragen naar het op dat moment best beschikbare tarief.
Ook is het mogelijk om na afloop in restaurant Porticato (dichtbij de hoofdingang) à la carte te dineren. U kunt hiervoor reserveren tijdens het Spierziektecongres. Het diner is voor eigen rekening.

Kinderopvang

Terwijl u uw diagnoseprogramma bijwoont, vermaken wij uw kind(eren) met een speciaal programma. Iedereen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar is welkom. Graag vooraf aanmelden. Voor meer informatie over het programma, zie Kinderprogramma 

EHBO

U vindt de EHBO met een stand in de Kempenhal.

Contact

Spierziekten Nederland, secretariaat
mail@spierziekten.nl
telefoon 035 548 04 80

Goed geregeld

  • Kinderopvang (4-12 jaar)
  • Rustruimte
  • EHBO
  • Volg informatie op Facebook & Twitter via #spierziektecongres

Voor eigen kosten

  • Hotelovernachting 
  • Diner na afloop 
  • Drankjes, anders dan koffie en thee