Kinderprogramma

Olympische kinderspelen

Voor kinderen is er een eigen programma op het Spierziektecongres. Terwijl u uw diagnoseprogramma bijwoont, vermaken wij uw kind(eren) tijdens het speciale kinderprogramma. Aansluitend bij het Sport & Beweegplein voor ouders staan sport en spel ook voor de kinderen centraal.

Wat gaan we doen?

Kom meedoen aan de Olympische Spelen! Vorm een team en probeer samen met je teamgenoten een aantal sporten uit. Als het goed gelukt is, kun je aan het einde de olympische vlam misschien wel aansteken. Of misschien maak je zelfs kans op een olympische medaille? We maken vooral veel plezier en ondertussen werken, spelen, sporten en kletsen we samen. Alles natuurlijk onder het olympische motto: ‘Meedoen is belangrijker dan winnen!’

Voor wie?

De activiteiten zijn voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar en ze worden zo aangepast dat iedereen op zijn eigen manier kan meedoen. Iedereen is dus welkom!

Enthousiast geworden?

Deelnemen aan het kinderprogramma kan alleen als uw kind(eren) vooraf is(zijn) aangemeld. U kunt dit aanmelden direct doen als u zich inschrijft voor het congres. Eventuele bijzonderheden over uw kind waar wij rekening mee moeten houden, kunt u in het formulier aangeven. De bijdrage in de kosten voor deelname is € 5,- per kind. Wij verzorgen rondom het programma lunch, drinken en een tussendoortje.

De activiteiten van het kinderprogramma worden georganiseerd door Spieren voor Spieren in samenwerking met Rocks ’n Rivers.

Leden kunnen zich direct inschrijven voor het

Nog geen lid? Meldt u zich dan eerst aan.