Prinses Beatrix Spierfonds

Op het Spierziektecongres online informeert het Prinses Beatrix Spierfonds u over het onderzoeksprogramma op het gebied van gentherapie dat gestart is in 2020.

In 2020 is het Prinses Beatrix Spierfonds gestart met een nieuw onderzoeksprogramma op het gebied van gentherapie. De ambitie van het Prinses Beatrix Spierfonds is om binnen vijf jaar gentherapie te testen bij mensen met een spierziekte in Nederland. Hiermee wil het Spierfonds de strijd tegen spierziekten een ongeëvenaarde impuls geven. 

Het Prinses Beatrix Spierfonds levert de volgende bijdrage aan het Spierziektecongres: in een video vertelt prof. dr. Niels Geijsen meer over gentherapie, hoe het in z’n werk gaat en wat zijn grootste ambitie is. De video is vanaf 5 september 2020 beschikbaar op uw persoonlijke pagina op www.spierziekten.nl. Hebt u een vraag over gentherapie? Stel deze na het bekijken van de video en krijg persoonlijk antwoord via e-mail. Door het invullen van uw gegevens bij het stellen van uw vraag, geeft u toestemming deze ter beschikking te stellen aan het Prinses Beatrix Spierfonds.