Programma (post)polio

Het digitale congres – antwoord op uw vragen

Zaterdag 12 september 2020 | 14.00 – 15.00 uur
Dagvoorzitter: de heer C. van Dalen, voorzitter diagnosewerkgroep (post)polio

Het Spierziektecongres in levenden lijve kan vanwege het coronavirus niet doorgaan. Het wordt een Spierziektecongres online, dat u thuis op uw laptop, tablet of smartphone kunt volgen. U bent - afhankelijk van de grootte van de groep - zichtbaar en hoorbaar. De dagvoorzitter of host kan uw microfoon openzetten als u een mondelinge vraag wilt stellen. Daarnaast is het mogelijk tijdens het digitale congres vragen in te typen. Het digitale congres blijft niet bewaard.

 • Aangepast bewegen met persoonlijke coaching op afstand (inclusief demo!)
  E. Voorn, senior onderzoeker en B. Raijmakers, fysiotherapeut, Amsterdam UMC
  E. Voorn en B. Raijmakers vertellen over de ReVi-app. ReVi helpt mensen met (post)polio tijdens hun training volgens de B-FIT trainingswijzer. De app geeft feedback en aanmoediging om het programma vol te houden. Door middel van een online dashboard kunnen behandelaars de trainingsvoortgang in de gaten houden. Hierdoor is het mogelijk om thuis te trainen, met coaching op afstand. De ReVi-app won in 2016 de ‘Ipsen Revalidatie Jaarprijs voor Innovatieve Patiëntenzorg’ van de Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen.

 • Leermomenten en nieuwe ontwikkelingen
  Prof dr. F. Nollet, revalidatiearts, Amsterdam UMC en onderzoekers expertisecentrum
  Onderzoekers van het expertisecentrum presenteren nieuwe ontwikkelingen en betrekken u zo bij hun werk. Prof. dr. F. Nollet, revalidatiearts Amsterdam UMC houdt u graag op de hoogte van internationale ontwikkelingen.

 • Beantwoording van vragen
  Het is mogelijk vooraf, tegelijk met uw aanmelding, uw vragen aan de sprekers in te sturen.


Programma onder voorbehoud

Inschrijving is gesloten