Handige adressen

De onderstaande lijst van organisaties is bedoeld om je op weg te helpen in het grote aanbod van jobcoaches en arbeidsdeskundigen. De mensen op de lijst hebben over het algemeen ervaring met mensen met een chronische aandoening. Je zult zelf moeten bepalen of het aanbod van een organisatie bij je past.  

Landelijke bureaus

Bureau Volzin heeft in alle provincies meerdere vestigingen. Bureau VolZin is een landelijk coaching- en re-integratiebedrijf met ruime ervaring in het begeleiden van mensen bij het werk. Dat kan zijn bij het vinden van werk, het helder krijgen waar kansen liggen binnen de arbeidsmarkt of het opnieuw aan de slag gaan na langdurig niet kunnen werken.
Website: www.bureauvolzin.nl
e-mail: info(at)bureauvolzin.nl 
telefoon: 088 266 99 00.

Utrecht en Amsterdam

De medewerkers van Dat Werckt zijn ergotherapeut en hebben kennis van ziektebeelden en aandoeningen die al dan niet werk gerelateerd zijn. Zij kijken naar de mentale en fysieke invloeden van de gezondheidsklachten en het effect ervan op het dagelijks leven. 
Website: www.datwerckt.com
e-mail Utrecht: femke.vellinga(at)datwerckt.com
telefoon: 06 181 859 80
e-mail Amsterdam: merel.van.elst(at)datwerckt.com
telefoon: 06 338 200 43.

Eindhoven

Ergotherapie Van Bakel richt zich op de behandeling en begeleiding van volwassenen en ouderen. Zij kunnen adviseren en begeleiden bij onder andere vragen over werk en (re-)integratie.
Website: www.ergotherapie-vanbakel.nl
e-mail: info(at)ergotherapie-vanbakel.nl
telefoon: 040 251 76 46.

Rotterdam

Weustink&Partners heeft kennis van verschillende chronische aandoeningen en de begeleiding van mensen in hun werk of naar ander werk.
Website: http://weustinkenpartners.nl
e-mail: info(at)weustinkenpartners.nl
telefoon: 010 470 77 74 of 06 156 475 62.

Arnhem

Sigrid Jansen is van huis uit ergotherapeut. Ze heeft zestien jaar gewerkt in een revalidatiecentrum en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van arbeid en arbeidsre-integratie.
Website: http://www.sigridjansen.nl
e-mail: info(at)sigridjansen.nl
telefoon: 06 291 556 88.

Disclaimer
De hier aangeboden informatie is afkomstig van diverse websites. Spierziekten Nederland is niet aansprakelijk voor mogelijke schade, voortkomend uit onjuiste of onvolledige informatie.